Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти вечірка європейська › Курячий салат з яйцями і сиром
Курячий салат з яйцями і сиром

Курячий салат з яйцями і сиром

Цей курячий салат набагато цікавіший і більш оригінальний, ніж може здатися на перший погляд. Його особливість, родзинка і незвичайний смак в тому, що на смак такий салат з птиці неймовірно нагадує м'ясо краба. Погодьтеся, таке поєднання спробувати вельми цікаво. Салат можна подати і як закуску. Особливо, якщо подати не із звичайним м'яким хлібом, а сухариками (підсмаженими шматочками хліба, тостами або більш вишуканими крутонами). Подати салат можна, зробивши з нього на тарілці фігурку краба. Для того, щоб вийшов максимально крабовий смак, найкраще з сирів підійде чеддер. Склад соусу-заправки краще залишити без змін.

Кількість порцій 4
Час приготування 25 хв

  1. 1. Яйце куряче — 4 шт.
  2. 2. Олія оливкова — 20 мл.
  3. 3. Гірчиця — 15 г.
  4. 4. Оцет бальзамічний — 10 мл.
  5. 5. Цибуля ріпчаста — 80 г.
  6. 6. Сир — 300 г.
  7. 7. Філе куряче — 150 г.
  8. 8. Сіль — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Яйця відварити, охолодити, очистити, відокремити білок від жовтка. Подрібнити (протерти через сито) яєчний жовток.

  2. Цибулю очистити від лушпиння. Натерти її на дрібній тертці і вичавити сік.

  3. Змішати оливкову олію з жовтком і добре перемішати. Додати в соус гірчицю, цибулю, оцет, сіль. Довести соус до однорідності.

  4. Куряче філе відварити в підсоленій воді. Потім злити воду і охолодити птицю. Філе подрібнити в блендері з білком.

  5. Додати в салат заправку і перемішати.