Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти новий рік середній › Яловичина по-грузинськи
Яловичина по-грузинськи

Яловичина по-грузинськи

Грузинська кухня славиться м'ясними стравами. Вражають різноманітність цих страв, приправ, соусів і оригінальність способів підготовки м'яса до приготування. Яловичина по-грузинськи - страва нескладна в приготуванні, з простими інгредієнтами. Попередньо обсмажена з овочами з додаванням томатного пюре, зелені та спецій, а потім запечена в духовці яловичина по-грузинськи порадує Вас своїм смаком і ароматом і, звичайно ж, надовго увійде в раціон Вашої родини, ставши однією із улюблених страв.

Кількість порцій 5
Час приготування 120 хв

  1. 1. Яловичина — 500 г.
  2. 2. Цибуля — 1 шт.
  3. 3. Морква — 1 шт.
  4. 4. Баклажани — 1 шт.
  5. 5. Перець солодкий — 1 шт.
  6. 6. Помідори — 3 шт.
  7. 7. Часник — 2 часточки
  8. 8. Соняшникова олія — 3 ст. л.
  9. 9. Вершкове масло — 1 ст. л.
  10. 10. Зелень — 100 г.
  11. 11. Паприка — за смаком
  12. 12. Сіль — за смаком
  13. 13. Чорний мелений перець — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. М'ясо нарізати невеликими шматками. Нашинкувати цибулю.

  2. Викласти м'ясо з цибулею на сковороду і обсмажити на суміші вершкового масла і соняшникової олії.

  3. До м'яса з цибулею додати нарізану моркву.

  4. Нарізати очищений від шкірки баклажан та солодкий перець. Додати на сковороду. Перемішати всі овочі з м'ясом.

  5. Натерти на крупній тертці помідори. Додати в сковороду отримане томатне пюре, сіль, чорний мелений перець, паприку,  дрібно нарізані часник, зелень. Перемішати.

  6. Перекласти вміст сковороди у форму для запікання. Відправити в духовку на 1 годину, температура запікання 150°C.