Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти новий рік борошно › Шоколадний пиріг із хрусткою скоринкою
Шоколадний пиріг із хрусткою скоринкою

Шоколадний пиріг із хрусткою скоринкою

Напевно, ті талановиті кондитери, кулінарній фантазії яких належить цей неповторний шоколадний пиріг, гідні найвищої нагороди – суспільного визнання. Адже готувати цю прекрасну випічку – суцільне задоволення: просто, швидко, не клопітно. Навіть діти впораються з цим нехитрим завданням. А необхідні інгредієнти обов'язково знайдуться в арсеналі у будь-якої господині. Не дарма кажуть, що все геніальне – просто. Результат, який Ви отримаєте, перевершить всі очікування: ніжний шоколадний бісквіт зі хрусткою скоринкою, що нагадує потріскану шоколадну землю, присипану першим, самим білим снігом – цукровою пудрою, подарує Вам і Вашим рідним неповторні хвилини задоволення. Саме час ставити чайник.

Кількість порцій 5
Час приготування 50 хв

  1. 1. Шоколад темний — 200 г.
  2. 2. Масло вершкове — 100 г.
  3. 3. Борошно пшеничне — 60 г.
  4. 4. Молоко — 30 мл.
  5. 5. Цукор — 150 г.
  6. 6. Яйце куряче — 3 шт.
  7. 7. Пудра цукрова — 20 г.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Вершкове масло, нарізане кубиками, розтопити на водяній бані з разломаним на шматочки шоколадом. Білки відокремити від жовтків. Жовтки з цукром збити в пишну масу.

  2. Додати до яєчної суміші шоколадну, потім просіяти борошно і перемішати до однорідної консистенції. Білки збити з цукром. Додати білки в тісто і обережно перемішати.

  3. Духовку розігріти до 180°C. Вилити тісто у форму і поставити в духовку. Випікати пиріг близько 20-25 хвилин. Коли він буде готовий і трохи охолоне, то присипати цукровою пудрою.