Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти травневі свята обід › Бринза в тісті
Бринза в тісті

Бринза в тісті

Існує багато прекрасних страв, які ґрунтуються на м'яких сортах сиру: сулугуні, бринзі, адигейському сирі. Бринза – сорт сиру, що повсюдно використовується в слов'янських (і не тільки) країнах, так що прості рецепти страв з бринзи будуть актуальні для кожного. Бринза в тісті - оригінальна закуска до пива. Варіантів приготування цієї страви, як завжди, безліч. Можна смажити на сковороді невеликі шматочки сиру в тісті, можна зробити один великий «пиріг», який потім розрізати на частини, можна запекти бринзу в духовці. Бринзу в тісті можна подавати і як самостійне блюдо, а можна і як гарнір до м'яса або птиці.

Кількість порцій 4
Час приготування 30 хв

  1. 1. Яйця — 2 шт.
  2. 2. Борошно — 1 ст. л.
  3. 3. Жир яловичий — 2 ст. л.
  4. 4. Перець чорний мелений — 1/3 ч. л.
  5. 5. Перець червоний мелений — 1/3 ч. л.
  6. 6. Базилік — 1/3 ч. л.
  7. 7. Бринза — 500 г.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Яйця збити. Додати червоний перець, борошно і добре збити.

  2. Бринзу нарізати товщиною 1,5-2 см. Посипати базиліком і дати постояти 15 хвилин.

  3. На сковороді розігріти жир. Шматочки бринзи вмочити в гострий кляр і смажити на розігрітому жирі.