Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти на кожен день європейська › Морквяно-яблучні оладки
Морквяно-яблучні оладки

Морквяно-яблучні оладки

Всі ми знаємо, що морква - продукт дуже корисний: і для зору, і для шкіри, і для волосся, і для поліпшення стану організму в цілому. Але якщо зізнатися чесно, чи настільки часто ви її їсте, як вона на це заслуговує? Тільки рідкісні фанати здорового способу життя щоранку п'ють свіжовичавлений морквяний сік або з апетитом гризуть сиру моркву... До речі, цей овоч має ще одну чудесну властивість: при тепловій обробці морква не втрачає вітаміни - навпаки, їх стає більше! Тож налягати на скромний (і не дуже смачний) дієтичний салат немає потреби. Краще ми з вами приготуємо ці чудові - і теж, між іншим, не особливо калорійні - морквяно-яблучні оладки до сніданку: такі смачні, що їх цілком можна назвати десертом!

Кількість порцій 2
Час приготування 40 хв

  1. 1. Яблука — 500 г
  2. 2. Морква — 300 г
  3. 3. Яйця — 2 шт.
  4. 4. Цукор — 2 ст.л.
  5. 5. Борошно — 50 г
  6. 6. Рослинна олія для смаження — 5 ст.л.
  7. 7. Мелена кориця — 0,5 ч.л.
  8. 8. Мед (за бажанням) — 2 ст.л.
  9. 9. Цукрова пудра (за бажанням) — 2 ст.л.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Яблука і моркву почистіть і натріть на середній терці.

  2. Яйце злегка збийте з цукром.

  3. Додайте яблука та моркву і перемішайте.

  4. У цю масу просійте борошно і додайте корицю, добре перемішайте.

  5. На сковороді розігрійте олію. Столовою ложкою викладайте оладки і обсмажуйте на середньому вогні з двох сторін до золотистої скоринки.

  6. Оладки можна подати, поливши їх медом або посипавши цукровою пудрою.