
Запечена картопля по-естонськи
Про кулінарні переваги картоплі знають, мабуть, усі. Вона смачна, калорійна, добре засвоюється, її можна варити, смажити, тушкувати, запікати, вживати окремо або з іншими продуктами, створюючи найрізноманітніші поєднання. Картоплю називають "другим хлібом", і люди з різними кулінарними вподобаннями вживають її в їжу на всій земній кулі. Навіть якщо вживати її щодня, вона ніколи не набридає. Це відбувається багато в чому тому, що готувати картоплю можна щоразу по-різному. Запропонований рецепт - запечена картопля по-естонськи внесе різноманітність у приготування улюбленого всіма продукту.
Інгредієнти
Картопля
10 шт.
Часник
6 зубчиків
Вершкове масло
3 ст. л.
Петрушка
за смаком
Кріп
за смаком
Борошно
за смаком
Сіль
за смаком
Соняшникова олія
за смаком
Етапи приготування
01
Картоплю очистити і помити. Посипати борошном, щоб вийшла скоринка. Скласти картоплю в борошні на деко, змащене олією.
02
Запікати картоплю до готовності в духовці.
03
Часник очистити від лушпиння, нарізати дрібними шматочками. Змішати часник, сіль і вершкове масло.
04
Зелень дрібно посікти. Додати до часникового масла. Перемішати. Заправку подавати окремо або зробити в середині картоплі поглиблення, наповнити його вершковою заправкою.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів