Яблука, смажені по-французьки - Image

Яблука, смажені по-французьки

Кількість порцій: 6Час приготування: 10 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Пропонуємо Вам рецепт швидкого в приготуванні і простого, але дуже смачного й оригінального десерту "Яблука, смажені по-французьки". Яблука - чудовий продукт, про корисність якого знають, напевно, всі. Найпопулярніший фрукт в нашій країні доступний за ціною не тільки в сезон, але і в будь-яку пору року. Цей плід здоров'я, як часто називають яблуко, обов'язково повинен бути в раціоні кожної людини: в першу чергу, звичайно ж, в сирому вигляді, але і у вигляді соків, компотів, джемів, начинок для пирогів і інших всіляких страв. Порада: яблука для цього рецепта краще вибирати тверді з кислинкою. Шкірку з яблук обрізати не потрібно.

Інгредієнти

Яблука

800 г.

Борошно пшеничне

25 г.

Масло вершкове

50 г.

Цукор

50 г.

Лимони

1 шт.

Варення

за смаком

Етапи приготування

01

Очистити яблука від насіння, розрізати кожне на 4 частини.

02

Обваляти кожну четвертинку яблука в борошні, обсмажити на вершковому маслі.

03

Викласти яблука на тарілку, скропити лимонним соком, зверху прикрасити варенням. Подавати з вершками і/або морозивом.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв