Суфле з курячої грудинки - Image

Суфле з курячої грудинки

Кількість порцій: 2Час приготування: 35 хвСкладність: СереднійПрийом їжі: Обід

Суфле - страва, яка прийшла до нас із французької кухні. Слово "суфле" перекладається із французької мови як "повітряний". Ця якість суфле - повітряність досягається завдяки додаванню в страву збитих яєчних білків. Суфле можна умовно розділити на два види: солодкі (десерти) і несолодкі (м'ясні, грибні, рибні та ін.) Запропоноване суфле готується з курячої грудки з додаванням хліба, вимоченого в молоці. Порада: формочки для запікання заповнюйте не повністю, так як суфле збільшиться в обсягах. Суфле може "опуститися" від зміни температури, тому намагайтеся не відкривати духовку. Подавати приготовану страву можна як холодною, так і гарячою.

Інгредієнти

Куряча грудинка

1 шт.

Яйце

1 шт.

Молоко

100 мл.

Сіль

за смаком

Хліб

1 шматок

Етапи приготування

01

Хліб замочити в молоці на 5 хвилин.

02

Куряче філе нарізати на шматочки, додати яєчний жовток і сіль, подрібнити в блендері.

03

Хліб віджати від молока, додати у фарш і знову перемішати.

04

Білок збити до стійкої піни. Додати до фаршу і акуратно перемішати.

05

Викласти масу у формочки для запікання і поставити в духовку на 30 хвилин при температурі 180°C.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв

Суфле з курячої грудинки – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua