Соус бiлий - Image

Соус бiлий

Кількість порцій: 6Час приготування: 20 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Білий соус - це дивовижний соус. Цей соус може перетворити звичайну страву в неймовірно смачну страву. А будь-який набір інгредієнтів соус може огорнути найніжнішим вершковим смаком. Білий соус був і залишається одним з найбільш популярних в Європі. Навчитися готувати соус нескладно. Найголовніше в цьому процесі - це правильно пасерувати на маслі борошно, розбавляючи його молоком так, щоб соус був густим і однорідним. Соус вийде насиченим, вишуканим і дуже смачним. До речі, на основі такого білого соусу, як ми вам пропонуємо можна готувати різні білі соуси, додаючи різні інгредієнти. Білий соус добре поєднується з вареними і припущеними м'ясними стравами, курчатами, курятиною, котлетами з птиці, дичини і телятини.

Інгредієнти

Молоко

300 мл.

Вершкове масло

25 г.

Борошно

25 г.

Сiль

за смаком

Перець

за смаком

Етапи приготування

01

Розтопити масло і додати борошно.

02

Пасерувати на маленькому вогні.

03

Зняти з вогню і поступово вливати молоко.

04

В кінці додати спеції і довести до кипіння.

05

Варити 3 хвилини.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв

Соус бiлий – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua