
Несолодкі грінки з беконом та помідорами
Прекрасний варіант легкого і в той же час поживного сніданку представляємо вашій увазі. Несолодкі грінки з беконом та помідорами порадують вас прекрасним смаком. У даному сніданку дуже добре все продумано. Адже, ви тільки подивіться тут є і білки, якими багате м'ясо бекону та яйця, і жири і вуглеводи, які присутні в сирі пармезан і білому хлібі. А ще тут є помідори, зелена петрушка, часник, які багаті на вітаміни і клітковину, молоко, що містить кальцій. Отже, кращого сніданку, збалансованого жирами, білками, вітамінами і вуглеводами вам не знайти. Та й готується такий прекрасний сніданок легко та просто - всього двадцять хвилин.
Інгредієнти
Скибочки бекону
8 шт.
Скибочки білого хліба
4 шт.
Яйця
2 шт.
Молоко
80 мл.
Натертий пармезан
2 ст. л.
Зелень петрушки
за смаком
Часник
1 зубчик
Помідори
2 шт.
Сіль
за смаком
Перець чорний мелений
за смаком
Вершкове масло
50 г.
Етапи приготування
01
Бекон обсмажити з двох сторін по 5 хвилин на сковороді (без олії).
02
Яйця збити виделкою з сиром, дрібно нарізаною зеленню і часником, молоком, сіллю і перцем.
03
На сковороді розтопити 50 г. вершкового масла. Вмочувати хліб в яєчну суміш і смажити з обох боків до рум'яної скоринки.
04
До столу подавати з беконом і нарізаними помідорами.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів