Салат з тунцем і овочами - Image

Салат з тунцем і овочами

Кількість порцій: 4Час приготування: 15 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Вечеря

Тунець - риба, яка користується величезною популярністю у прихильників здорового харчування, а також у тих, хто стежить за своєю вагою, харчуванням і дотримується дієти. І це не дивно, адже м'ясо тунця містить велику кількість корисних білків і майже не містить жиру. Тому і його калорійність, звісно, досить низька. Наприклад, даний салат, до якого входять тунець з овочами і оливковою олією містить всього лише близько 75 калорій на 100 грам салату. Це означає, що ви можете сміливо замінити вечерю великою порцією салату - голодними не залишитеся точно. У салат входить консервований тунець, але якщо ви не довіряєте консервованій рибі, то можна замінити його на філе свіжого тунця, обсмажене або запечене духовці.

Інгредієнти

Тунець консервований

300 г.

Цибуля

80 г.

Часник

10 г.

Олія рослинна

30 мл.

Огірок

100 г.

Помідори

200 г.

Квасоля зелена стручкова

200 г.

Сіль

за смаком

Етапи приготування

01

З тунця злити рідину. Часник і цибулю очистити від лушпиння і подрібнити. Цибулю обшпарити окропом.

02

Помідори та огірки помити і нарізати кубиками або скибочками. Квасолю відварити в підсоленій воді.

03

Всі інгредієнти з'єднати. Додати рослинну олію і перемішати салат.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв

Салат з тунцем і овочами – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua