
Салат картопляний з цибулею
Мало хто здогадувався, але картопля – прекрасне поле для Вашої нестримної фантазії і найнесподіваніших експериментів. Тому, як Ви зрозуміли, набридливою смаженою картоплею або картопляним пюре справа не обмежиться. Вашій увазі цікавий варіант салату з картоплею на кожен день. Завдяки грамотній комбінації інгредієнтів і вдалому соусу пересічний овоч набуває вишукані, часом навіть несподівані смакові нотки. Відварна картопля практично маринується в ароматній заправці з оливкової олії та бальзамічного (або винного) оцту. Можете додати трохи лимонного соку для пікантної свіжості. Хрустка ріпчаста і зелена цибуля чудово доповнюють оксамитовий смак картоплі.
Інгредієнти
Картопля
500 г.
Цибуля зелена
50 г.
Оцет
30 мл.
Олія рослинна
20 мл.
Цибуля
120 г.
Сіль
за смаком
Етапи приготування
01
Картоплю помити, залити холодною водою і зварити до готовності. Відварену картоплю охолодити і очистити, нарізати кубиками або скибочками. Покласти картоплю в миску, додати сіль і перець.
02
Зелену цибулю помити і дрібно нарізати. Ріпчасту цибулю очистити від лушпиння і нарізати (дрібно або кільцями). Змішати рослинну олію і оцет. Посипати картоплю цибулею, додати заправку і обережно перемішати.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів