
Салат з інжиром і гранатом
Вашій увазі до безумства смачний і до неподобства ефектний салатик, який сподобається всім, кому доведеться його покуштувати. Родзинка страви – звичайно ж, солодка азіатська ягідка інжир. Хрустка м'якоть, що тане в роті, і ніжна шкірка ароматного плода не залишить нікого байдужим. Інжир відмінно поєднується із ще однією не менш відомою ягідкою – гранатом. Кисленький смак гранатових зерняток урізноманітнить смакову палітру страви. Традиційний для Греції, але встигший полюбитися в Україні, солонуватий сир фета зробить страву ситною і поживною, а також додасть пікантний смак. У підсумку Вас очікує неповторне поєднання кислого, солодкого і солоного в одній тарілці. Божественно і вишукано.
Інгредієнти
Шпинат
160 г.
Гранат
200 г.
Інжир
160 г.
Насіння гарбузове
80 г.
Оливкова олія
10 мл.
Лимон
20 г.
Сир фета
120 г.
Оцет бальзамічний
10 мл.
Етапи приготування
01
Гранат розібрати на зерна. Шпинат помити і просушити. Нарвати шпинат руками. Інжир помити і нарізати пластинками. Сир фета розкришити.
02
Змішати зерна граната, шпинат, інжир і додати гарбузове насіння. З лимона вичавити сік. Окремо змішати до однорідного стану олію, сік і оцет. Додати в салат заправку і обережно перемішати.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів