Рис з грибами і горіхами кеш’ю - Image

Рис з грибами і горіхами кеш’ю

Кількість порцій: 4Час приготування: 20 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Будь-якій господині завжди хочеться приготувати швидко і без особливих турбот таку собі незвичайну і смачну страву, але з доступних продуктів. Не потрібно переривати простори Інтернету, адже наш чудовий рецепт допоможе урізноманітнити Ваше повсякденне меню. Рис з грибами та горіхами кешью – ситний і поживний гарнір зі східним акцентом, який відмінно доповнить будь-яку м'ясну страву (найкраще курку в медово-соєвому соусі). Гармонійне поєднання просоченого бульйоном рису, ароматних печериць і солодких горішків здивує навіть самого примхливого гурмана. Для того щоб зробити страву більш яскравою і ефектною, додайте пряну спецію куркуму: вона додасть рису насичений яскраво-жовтий колір і пікантний аромат Сходу.

Інгредієнти

Рис

200 г

Овочевий бульйон

500 мл

Гриби печериці

200 г

Горіхи кеш’ю

75 г

Часник

3 зуб.

Соєвий соус

2 ст. л.

Рослинна олія

3 ст. л.

Сіль

за смаком

Перець

за смаком

Етапи приготування

01

Гриби помити і нарізати тонкими скибочками.

02

Залити рис в каструлі овочевим бульйоном з олією (1 столова ложка), накрити кришкою.

03

Поки готується рис на олії обсмажити кеш'ю до золотистого кольору. Горіхи відкласти в сторону, а в ту ж олію, де готувалися горіхи, додати гриби і соєвий соус, обсмажувати протягом декількох хвилин поки гриби не стануть м'якими.

04

Потім в сковорідку додати рис, добре розмішати і варити далі, поки рис не буде готовий.

05

Після того як звариться рис вимкнути вогонь, додати горіхи і обережно перемішати, накрити кришкою і дати постояти 3-5 хвилин, щоб рис просочився ароматом.

06

Подавати в гарячому вигляді, можна додати соус чилі або соєвий соус.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Печиво мед-тахіні

Печиво мед-тахіні

10

30 хв

Рис з грибами і горіхами кеш’ю – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua