
Картопля із жовтком
У світі існує велика кількість рецептів із картоплі. Це, напевно, найпопулярніший овоч із усіх. Мабуть, завдяки тому, що в ньому багато вуглеводів, і він досить ситний. Через це кожен день з'являються все нові рецепти приготування картоплі. Ось і ми хочемо вам запропонувати рецепт картоплі із жовтком. Ця страва підійде для будь-якої сімейної вечері, якщо ви хочете внести різноманітність у свій раціон, приємно здивувати своїх близьких і при цьому смачно повечеряти. Ця страва стане незамінною на вашому столі. Вершки роблять картоплю більш м'якою, а яйце надає цікавий смак. Ось така швидка і проста страва насправді буде дуже смачною.
Інгредієнти
Картопля
8 шт.
Яйце
16 шт.
Вершки
100 мл.
Сіль
за смаком
Перець чорний мелений
за смаком
Зелень
за смаком
Етапи приготування
01
Картоплю помити і відварити в підсоленій воді до готовності. Потім злити воду, охолодити картоплю, розрізати на половинки і видалити частину м'якоті чайною ложкою. Вершки збити. Духовку розігріти до 170°C.
02
У кожну половинку картоплі викласти ложечку збитих вершків і яйце (обережно, щоб воно не витекло з картоплі). Поставити в розігріту духовку на 5-7 хвилин. Зелень помити, просушити, дрібно нарізати і прикрасити нею готову страву.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів