
Пенне з перцем та моцарелою
Часто побутує думка, що салат, до складу якого входять макарони - це зовсім не салат, а гарнір. Тут, напевно, кожен вирішує для себе особисто. Але від того, як називається така страва, не зміниться головний факт - це дуже смачно. Італійська паста з підталим сиром моцарелла і свіжим базиліком ... Встояти перед таким салатом-гарніром зможе далеко не кожен. Звісно, склад інгредієнтів можна коригувати за своїм смаком - додавати і поєднувати різні види сиру (наприклад моцарелу з пармезаном або Брі), помідори (особливо черрі), брокколі, шматочки бекону, м'яса або птиці. Так само заправку з оливкової олії можна замінити соусом песто або іншим улюбленим соусом (або додати до оливкової олії діжонську гірчицю).
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Макаронні вироби La Pasta Per Primi Пера 400г
200 г.
Сир моцарела Lel 45%
200 г.
Перець зелений фасований
100 г.
Спеція Базилік сушений
10 г.
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
20 мл.
Сіль Єгипет
за смаком
Етапи приготування
01
Макарони відварити до готовності в підсоленій воді. Потім воду злити. Перець помити, видалити насіння, нарізати кубиками або соломкою.
02
Сир нарізати невеликими шматочками. Салат помити, просушити, нарвати руками. Базилік помити, просушити і подрібнити.
03
Всі інгредієнти з'єднати. Додати оливкову олію і перемішати салат.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів