
Багатошаровий салат з волоськими горіхами, яблуками і куркою
Незаперечні достоїнства курячих салатів в тому, що вони швидко і просто готуються, виходять завжди смачними і ситними, а головне – корисними. Відмінні смакові якості курячого філе дозволяють гармонійно поєднуватися практично з будь-якими інгредієнтами. Тому у Вас є прекрасна можливість, комбінуючи курку з різними продуктами, щоразу радувати рідних і гостей новими, цікавими й ефектними стравами. Сьогодні Вашій увазі одна з таких страв – багатошаровий салат з волоськими горіхами, яблуками і куркою. Стиглі кисло-солодкі яблучка, хрустка ріпчаста цибуля (її можна замаринувати в бальзамічному оцті) і ніжний ароматний сир чудово доповнюють приємний смак дієтичного, злегка суховатого м'яса.
Інгредієнти
Куряче філе
200 г.
Яйце куряче
4 шт.
Яблука
160 г.
Цибуля ріпчаста
100 г.
Сир
100 г.
Сіль
за смаком
Волоські горіхи
80 г.
Майонез
40 г.
Етапи приготування
01
Куряче філе відварити в підсоленій воді. Потім злити воду і охолодити птицю. Філе нарізати кубиками або скибочками.
02
Яйця відварити, охолодити, очистити, нарізати кубиками або скибочками. Яблука помити і нарізати кубиками або скибочками.
03
Цибулю очистити від лушпиння і подрібнити. Сир натерти на крупній тертці. Горіхи подрібнити.
04
Інгредієнти викласти шарами в наступній послідовності: курка, цибуля, яйця, сир, яблука, горіхи. Кожен шар необхідно змащувати невеликою кількістю майонезу.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів