Курка з грибами в соусі з фети - Image

Курка з грибами в соусі з фети

Кількість порцій: 2Час приготування: 30 хвСкладність: СереднійПрийом їжі: Обід

Зараз багато готують страви з курки. Курка зараз дуже популярна. Інтернет рясніє всілякими рецептами страв з курки. І це не даремно, адже курка зараз стала дуже доступною всім верствам населення, і до того ж м'ясо її дуже дієтичне. Весь час з'являються все нові рецепти, як смачно і швидко приготувати куряче м'ясо, щоб воно мало зовсім радикальний смак. Такий рецепт, як курка з грибами в соусі з фети напевно зацікавить багатьох. У даній страві присутній алкоголь. І це не даремно. Адже, алкогольний напій завжди змінює смак всієї страви. Курка просочується соковитою винною рідиною і стає неймовірно смачною. Ви можете присипати готову страву зеленню перед подачею. Приємного апетиту!

Продукти для рецепту

Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
319.00

Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл

250 мл

Інгредієнти

Морква

0,5 шт.

Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл

1 ст. л.

Сіль Єгипет

за смаком

Спеція Перець чорний мелений

за смаком

Вино Giacondi червоне сухе 12% 3л

0,5 ст.

Сир Фета Світ Сир 45%

2 ст. л.

Етапи приготування

01

Курку нарізати на шматочки, посолити. Моркву нарізати маленькими кубиками, гриби нарізати пластинами.

02

Поставити сковороду на вогонь, вилити олію, висипати моркву, обсмажити протягом 3-5 хвилин.

03

Додати гриби до моркви, обсмажити. Додати в сковороду курку, через 3-5 хвилин, зменшити вогонь, накрити кришкою сковороду. Тушкувати під кришкою 3 хвилини.

04

Додати в сковороду вино, посолити і поперчити, тушкувати 10 хвилин. У центр сковороди, прибравши курку та гриби до країв, викласти сир. Придавити лопаткою сир. Перемішати всі інгредієнти.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв

Останні додані рецепти