Хрусткі коржі з розмарином - Image

Хрусткі коржі з розмарином

Кількість порцій: 4Час приготування: 40 хвСкладність: СереднійПрийом їжі: Обід

Ці апетитні хрусткі коржі з розмарином – відмінна альтернатива хлібу. Подавати їх можна до будь-якої страви. Рецепт дуже простий і не викличе складнощів навіть у починаючих господарок. Подрібніть розмарин, повинна вийти одна столова ложка. Можете замінити дану пряність будь-якими ароматними травами (чебрець, естрагон, чорний перець). Тісто необхідно замішувати близько чотирьох-п'яти разів і розкачати таким чином, щоб вийшло три тонких коржі. Кожен коржик можете додатково змастити оливковою олією, а листочки розмарину трохи притиснути до поверхні. Випікати необхідно до легкого золотистого відтінку і появи рум'яних цяток.

Інгредієнти

Борошно пшеничне

150 г.

Розмарин свіжий

4 шт.

Розпушувач

1 ч. л.

Сіль

0,75 ч. л.

Вода

100 мл.

Олія оливкова

70 мл.

Сіль морська

за смаком

Етапи приготування

01

Розігріти духовку до 220°C. Змішати борошно, подрібнений розмарин, розпушувач і сіль. Перемішати. Зробити гірку, в центрі сформувати ямку, влити воду разом із олією, обережно перемішати. Замісити тісто.

02

Розділити тісто на три частини, одну з яких тонко розкачати. Вирізати з тіста круг розміром 25 см.

03

Деко для випікання застелити харчовим папером, змастити олією, викласти коло тіста, зверху присипати розмарином і морською сіллю. Поставити в духовку на 8-10 хвилин. Після чого, викласти на тарілку і остудити. Виконати все те ж з іншими двома частинами тіста, кожен раз застилаючи деко новим аркушем паперу. Після всього, коржі поламати на шматки.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв

Хрусткі коржі з розмарином – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua