
Риба з м'ятою і помідорами чері
Чи знаєте ви, що дотримуючись дієти можна дуже смачно харчуватися? З такою стравою це можливо. Та ще й, крім схуднення, ви отримуєте море корисних речовин і вітамінів, адже під час запікання вони зберігаються в більшій кількості, ніж під час обсмажування на сковороді. Риба з хрусткою скоринкою, запечена з м'ятою і трохи солодкими маленькими помідорами чері можна назвати класичною дієтичною стравою. Залежно від виду і жирності риби, в 100 грамах міститься всього від 65 до 90 калорій. За бажанням, подавати рибу можна з гарніром, а саме рисом або запеченими овочами (брокколі, цвітна капуста, морква, молода картопля тощо).
Інгредієнти
Риба (будь-яка, наприклад, сібас)
700 г.
Помідори черрі
300 г.
Лимон
40 г.
Олія оливкова
10 мл.
М'ята свіжа
20 г.
Перець чорний мелений
за смаком
Cіль
за смаком
Етапи приготування
01
Рибу помити, очистити від луски, розрізати і видалити нутрощі. Помити, просушити паперовим рушником. Помідори помити, половину з них розрізати на половинки. Лимон помити і нарізати скибочками. Духовку розігріти до 200°C.
02
М'яту помити, просушити і розібрати на листочки. На рибі зробити косі надрізи. Укласти на деко рибу, в надрізи вкласти лимон, зверху листочки м'яти, в середину риби покласти половинки помідорів, сіль і перець. Збризнути рибу оливковою олією і поставити в духовку. Запікати 40 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів