Фінські картопляні коржики - Image

Фінські картопляні коржики

Кількість порцій: 8Час приготування: 30 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Фінська кухня це дуже незвичайна і не зовсім поширена кухня. Рецепти фінської кухні відображають старовинний уклад життя народу, тому слід відзначити той факт, що кухня досить поживна і калорійна, так як на території Фінляндії довгі й суворі зими, а організм у таких умовах потребує додаткового підживлення. Тому сьогодні раді представити вам яскраву страву фінської кухні - фінські картопляні коржики. Взагалі, картопля - це типовий продукт для фінської кухні. Картопляні коржики надзвичайно смачні і прості у приготуванні. Все що необхідно для їх випічки, це деко, тридцять хвилин часу і кілька найпростіших інгредієнтів, які завжди знайдуться в будинку.

Інгредієнти

Картопляне пюре

500 г.

Розтоплене вершкове масло

3 ст. л.

Сіль

за смаком

Цукор

1 ч. л.

Яйця

1 шт.

Розпушувач

1,5 ч. л.

Борошно

2 ст.

Етапи приготування

01

Змішати борошно з розпушувачем. Збити яйце, додати сіль, цукор,  олію та картопляне пюре.

02

Ретельно перемішати, додати борошно.

03

Замісити тісто, та розділити його на 10 частин.

04

Розкачати кожну частину в коло, завтовшки 5-10 мм.

05

Проколоти коржі в декількох місцях і викласти на деко, застелене пергаментом.

06

Випікати 15-20 хвилин до золотавого кольору при температурі 180°С

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв

Фінські картопляні коржики – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua