Капустяні конвертики з сиром і шинкою - Image

Капустяні конвертики з сиром і шинкою

Кількість порцій: 6Час приготування: 40 хвСкладність: СереднійПрийом їжі: Обід

Капусту можна по праву назвати однією з самих популярних овочевих культур. У кулінарії капуста - дуже затребуваний овоч: її вживають у свіжому вигляді, а також тушкують, варять, фарширують, маринують, квасять, солять. Ви теж любите капусту? Приготуйте з неї капустяні конвертики з сиром і шинкою. Листя капусти за цим рецептом попередньо відварюють у підсоленій воді, як і при приготуванні голубців. Начинка для капустяних конвертиків може бути й іншою. Можна використовувати відварну або копчену курку, варену ковбасу, смажені гриби. Все залежить від Вашої фантазії. Можливе приготування капустяних конвертиків і без начинки. Подавати до столу капустяні конвертики можна зі сметанним соусом.

Інгредієнти

Капустяне листя

6 шт.

Сир

70 г.

Шинка (нарізка)

6 шматочків

Яйця

2 шт.

Борошно

2 ст. л.

Часник

2 зубчики

Майонез

2 ст. л.

Панірувальні сухарі

4 ст. л.

Кунжут

2 ст. л.

Соняшникова олія

за смаком

Сіль

за смаклм

Етапи приготування

01

Капустяне листя промити під водою і відварити в підсоленій воді.

02

Після чого листя остудити і зрізати потовщення на них.

03

Сир натерти на середній тертці, бекон порізати тоненькими брусочками, часник очистити і дрібно нарізати.

04

Для начинки змішати тертий сир, шинку, часник і майонез.

05

На капустяні листи викласти начинку і згорнути їх конвертиками.

06

Конвертики обваляти спочатку в борошні, а потім у збитих яйцях.

07

Після чого конвертики обваляти в суміші з панірувальних сухарів і кунжуту і обсмажити на олії до золотистого кольору.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв

Капустяні конвертики з сиром і шинкою – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua