Котлети із грибним соусом - Image

Котлети із грибним соусом

Кількість порцій: 4Час приготування: 35 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Котлети з грибним соусом принесуть задоволення від обіду або вечері будь-якому гурману. Незважаючи на велику кількість інгредієнтів котлети дуже легкі в приготуванні. Вам знадобиться всього півгодини, аби змусити ваших близьких відчути себе справжніми аристократами. І це завдяки вустерширському соусу, коріння якого йдуть з Британії. Шавлія подарує страві ніжний аромат спокою. І без того ніжні котлети з яловичини стануть ще більш ніжними завдяки грибному соусу. Ситно, смачно і корисно - ідеальний обід для великої родини, тому побалуйте дорогих вам людей цим пікантним блюдом!

Інгредієнти

Фарш із яловичини

450 г.

Печериці

230 г.

Яйця

1 шт.

Цибуля

1 шт.

Крекер солоний

25 г.

Шавлія

1 ч.л.

Сіль

за смаком

Перець

за смаком

Масло вершкове

3 ст.л.

Вустерширський соус

2 ч.л.

Мука

3 ст.л.

Петрушка

20 г.

Етапи приготування

01

У мисці  змішати фарш, яйця, цибулю, крекери, шавлію, сіль та перець. Замісити фарш до однорідності і сформувати з нього 4 однакові котлети товщиною 1,5 сантиметра.

02

Потім у сковороді на сильному вогні розігріти вершкове масло. Викласти котлети і смажити до коричневого кольору, близько 4 хвилин з кожного боку. Після готовності перекласти котлети на тарілку.

03

В сковороду додати вершкового масла, всипати гриби та смажити. Ввести в сковороду до грибів вустерширський соус, трохи посолити та поперчити. Посипати все мукою та влити 2,5 склянки води гарячої. Готувати такий соус близько 2 хвилин.

04

Котлети з соком, знову перекласти в сковороду та перемішати, вкинути петрушки та готувати ще кілька хвилин.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв

Котлети із грибним соусом – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua