
Печиво без яєць і молока з мигдалем
Кулінарна кмітливість і сміливі експерименти дозволили зробити звичайну випічку ідеально підходящою для харчування вегетаріанців і тих, хто дотримується посту. Пропонований рецепт мигдалевого печива без вмісту яєць і молочних продуктів припаде до душі і любителям похрумтіти смачненьким за чашкою гарячого чаю. Печиво виходить дивовижним: в міру солодке, з приємним горіховим смаком, розсипчасте і м'яке. Приготуйте і самі все відчуйте. А готувати таке печиво простіше простого, хоча й таким незвичним способом. Порада з приготування: звичайну воду можете замінити мигдальним молоком – смачно, корисно і дуже ароматно. Готове печиво має світло-коричневий колір, тому не перепечіть його.
Інгредієнти
Борошно
1,2 кг
Вода
300 мл
Рослинна олія
200 мл
Сода
5 г
Крохмаль
400 г
Цукор
600 г
Сіль
за смаком
Мигдаль
100 г
Оцет
5 мл
Етапи приготування
01
Борошно розмішати з крохмалем, додати рослинну олію і вимісити масу до клейкості.
02
Горіхи подрібнити.
03
Оцтом погасити соду, додати за смаком сіль і змішати з борошняною масою.
04
Потім додайте цукор і воду, горіхи. Тісто має бути не круте.
05
Розкатати "ковбаску" і порізати на скибочки.
06
Викласти на деко з пергаментним папером і випікати 15 хвилин при температурі 170 градусів.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів