Шоколадний пиріг - Image

Шоколадний пиріг

Кількість порцій: 4Час приготування: 40 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Cніданок

Просто, але зі смаком – слова, що в точності характеризують наш лаконічний шоколадний пиріг. Це саме той варіант домашньої випічки, яку можна сміливо починати готувати не тільки коли гості на порозі, але і коли вони вже сидять за столом. Адже всього через півгодини Ви піднесете свіжоспечене ароматне частування до чаю. Задоволені обличчя рідних і гостей, а також нескінченний потік компліментів на Вашу адресу не змусять засумніватися в геніальності цього рецепта. До речі, пропонований десерт – прекрасне поле для Ваших сміливих експериментів. Прикрасити пиріг, зробивши його більш ефектним, можна за допомогою ягід малини, полуниці, «п'яної» вишні, глазурі, вершків і згущеного молока. Печіть, творіть і отримуйте задоволення.

Інгредієнти

Масло вершкове

200 г.

Шоколад чорний 70%

200 г.

Цукор

200 г.

Яйце куряче

5 шт.

Борошно пшеничне

30 г.

Етапи приготування

01

Духовку розігріти до 190°C. Розтопити шоколад, розламаний на шматочки, на водяній бані разом з вершковим маслом, нарізаним кубиками. Додати цукор, дати йому розчинитися.

02

Додати в шоколадну масу яйця і добре перемішати. Додати просіяне борошно і довести тісто до однорідної консистенції. Тісто вилити у форму (заповнювати на 3/4) і поставити в духовку. Випікати пиріг близько 25-30 хвилин.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Овочеве карі

Овочеве карі

1

20 хв

Шоколадний пиріг – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua