
Шоколадний торт з шоколадним кремом
Мабуть, торт – один із тих вишуканих десертів, які найбільш часто готуються дбайливими господинями до святкового солодкого столу. Адже будь-яка жінка бажає порадувати і рідних, і гостей приємним смачним сюрпризом, а іноді навіть цілим кулінарним шедевром, як, наприклад, наш шоколадний тортик з шоколадним кремом. Погодьтеся: величезний шматочок ніжного шоколадного бісквіта, просоченого густим шоколадним кремом, виглядає набагато ефектніше і апетитніше, ніж ароматні ванільні булочки і сирні печенюшки, навіть найсвіжіші. Тому сміливо беріть на замітку наш дохідливий рецепт і вперед дивувати рідних і близьких своєю кулінарною майстерністю, адже свята ніколи, на щастя, не закінчуються.
Інгредієнти
Борошно пшеничне
225 г.
Какао-порошок
125 г.
Масло вершкове
250 г.
Цукор
250 г.
Яйце куряче
4 шт.
Цукрова пудра
200 г.
Етапи приготування
01
Розм'якшене масло (150 грам) збити з цукром в пишну масу. Додати яйця і ще раз добре збити. Додати в яєчно-масляну суміш просіяне борошно з розпушувачем і какао (75 грам). Довести тісто до однорідної консистенції.
02
Духовку розігріти до 170. Тісто вилити у форму (заповнювати на 3/4) і поставити у духовку. Випікати корж для торта близько 25 хвилин. Потім дістати і розрізати на два коржі.
03
Цукрову пудру з какао просіяти. Додати розм'якшене масло (100 грам) і збити в дуже пишну масу. Між двома коржами викласти крем і скріпити їх. Обмастити торт кремом і поставити в холодильник на 20-30 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів