Цезар - Image

Цезар

Кількість порцій: 4Час приготування: 30 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Легендарний салат «Цезар» виник у США. Салат отримав назву не по імені Гая Юлія Цезаря, а по імені людини - американського кухаря італійського походження Цезаря Кардіні, який на початку століття володів ресторанами і винайшов цей салат. У класичній версії основними інгредієнтами салату є пшеничні крутони, листя салату-ромен і тертий пармезан, заправлені особливим соусом, який і складає суть рецепта. Але оригінальний рецепт салату дуже легкий варіант, тому для того щоб якось його наситити в салат додають гриби, курку, креветки, анчоуси та інше. Тому рецептів цього відомого салату існує чимало. Сьогодні ми будемо готувати салат "Цезар" з куркою.

Інгредієнти

Салат зелений

1 пучок

Філе куряче

300 г.

Помідори

1 шт.

Хліб білий

6 шматків

Соус "Цезар"

за смаком

Масло вершкове

2 ст. л.

Часник

2 шт.

Пармезан

за смаком

Етапи приготування

01

Промити під холодною водою листя салату, просушити, нарвати руками, покласти поки в холодильник.

02

Розігріти сковороду, покласти 1 ст. л. вершкового масла, коли масло розтопиться, додати в сковороду нарізаний на пластини 1 зубчик часнику.

03

Курку нарізати шматочками. Викласти в сковороду до часнику. Обсмажувати протягом 10 хвилин, на сильному вогні, до появи рум'яної скоринки.

04

У ту ж сковороду додати 1 ст. л. вершкового масла і ще 1 зубчик часнику. Хліб нарізати кубиками, покласти в сковороду, обсмажити до золотистого кольору. Постійно змішувати.

05

У салатницю викласти листя салату з холодильника, зверху курячу грудинку, помідори нарізані соломкою, заправити соусом, перемішати. Зверху викласти сухарики з хліба, натерти пармезан.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв

Цезар – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua