Запечена молода картопля в кунжутній скоринці - Image

Запечена молода картопля в кунжутній скоринці

Кількість порцій: 2Час приготування: 35 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

З таких простих продуктів як картопля, сметана і кунжутна олія можна приготувати шикарну і неймовірно смачну вечерю чи обід. Отже, все що вам потрібно для запеченої молодої картоплі в кунжутной скоринці - це парочка інгредієнтів і півгодини часу. А смак страви вийде запаморочливий. Адже, кунжутне насіння дуже добре поєднується з запеченими продуктами. Воно створює ту знамениту хрустку і ароматну скоринку, яка робить продукти соковитими і м'якими. До того ж кунжут ще й дуже корисний. Ми вже, звичайно, не говоримо про величезну користь молодої картоплі. Тому не втрачайте час, адже, через півгодини ви можете вже їсти цю смачну й ароматну страва!

Інгредієнти

Картопля молода

300 г

Кунжут

40 г

Кунжутна олія

2 ст. л.

Сіль

10 г

Сметана

100 г

Кріп

50 г

Часник

2 зуб.

Етапи приготування

01

Картоплю добре вимити і розрізати навпіл (якщо невелика) або на часточки. Посолити, змішати з олією і дати трохи постояти.

02

Духовку розігріти до 190-200С.

03

Кунжут злегка обсмажити на сухій сковорідці. Вмочити зрізи картоплі в кунжут і викласти на змащене олією деко в один шар. Запікати 25 хвилин.

04

Для соусу змішати сметану, сіль, кріп, дрібно нарізаний часник. Дати настоятися поки печеться картопля.

05

Подавати гарячу картоплю з соусом і свіжими овочами.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Печиво мед-тахіні

Печиво мед-тахіні

10

30 хв

Запечена молода картопля в кунжутній скоринці – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua