Айва, фарширована горіхами - Image

Айва, фарширована горіхами

Кількість порцій: 5Час приготування: 1 год 20 хвСкладність: СереднійПрийом їжі: Обід

Якщо вже вибирати між солодощами, таких як масляны креми або заварны, чи тістечка, то звичайно ж краще вибрати натуральних продукт. Начинені і запечені фрукти в духовці - це набагато корисніше різних магазинних кондитерських виробів. Причому смак таких солодощів не поступається вже готовим на полицях магазину солодким продуктам. Почати хоча б з того, що вони добре втамовують бажання з'їсти щось солоденьке, але при цьому результат не так позначається на фігурі. По-друге, тут зібралися інгредієнти, які і окремо містять безліч вітамінів і корисних речовин, а якщо об'єднати їх в такій чудовій страві, то й поготів.

Інгредієнти

Айва

4 шт.

Родзинки

100 г.

Горіхи волоські

100 г.

Масло вершкове

20 г.

Цукрова пудра

1 ч. л.

Мед

2 ст. л.

Лимон

1 шт.

Кориця мелена

0,25 ч. л.

Етапи приготування

01

Помити айву, зрізати верхівки, вирізати серцевину.

02

Волоські горіхи подрібнити ножем. Ізюм вимити і висушити. Лимон помити, зняти цедру, вичавити сік.

03

У мисці змішати мед, горіхи, родзинки, корицю, цедру з лимонним соком.

04

У кожну айву покласти 5 грамів вершкового масла і одну столову ложку начинки.

05

Розігріти духовку до 180ºС. Покласти айву на деко, накрити фольгою. Випікати 40-50 хвилин. За 10 хвилин до готовності, зняти фольгу. При подачі посипати зверху цукровою пудрою.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв

Айва, фарширована горіхами – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua