Американські брауні - Image

Американські брауні

Кількість порцій: 6Час приготування: 40 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Cніданок

Перед вами рецепт десерту, який тисячі людей в усьому світі відносять до розряду своїх найулюбленіших - це брауні. Неймовірно смачне тістечко, трохи вологий (не сухий) на смак. Тістечко має насичений шоколадний смак, аромат і колір. Якщо ви його приготуєте, то не сумнівайтеся, що після цього і ви віднесете брауні до розряду улюбленців. Це шоколадне тістечко має невелику особливість в приготуванні, яка в інших видах десертів використовується рідко. Щоб консистенція виходила та, що треба, необхідно подавати тістечко не відразу після приготування, як робиться в більшості випадків, а після мінімум 8 годин у холодильнику, тоді він буде вологий і не пишний («важкий»).

Інгредієнти

Шоколад темний

220 г.

Цукор

120 г.

Яйце куряче

3 шт.

Масло вершкове

100 г.

Борошно пшеничне

50 г.

Мигдаль

100 г.

Кориця мелена

за смаком

Етапи приготування

01

Розтопити на водяній бані вершкове масло, нарізане шматочками і поламаний на шматочки шоколад. Яйця збити з цукром в пишну масу, а потім просіяти туди борошно, перемішуючи. Додати шоколадно-масляну суміш і добре перемішати.

02

Горіхи крупно нарізати і додати до тіста. Розігріти духовку до 180°C. Невеликою кількістю вершкового масла змазати форму, вилити в неї тісто і поставити форму в духовку. Випікати близько 20-25 хвилин.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Овочеве карі

Овочеве карі

1

20 хв

Американські брауні – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua