Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти пасха › Виноград сушений
Виноград сушений

Виноград сушений

Пропонуємо вам рецепт приготування такого продукту, як виноград сушений. Ви правильно зрозуміли - це справжнісінькі родзинки. Саме ми пропонуємо вам рецепт приготування родзинок в домашніх умовах. Нічого складного в цьому немає, потрібно тільки дотримуватися всіх вказівок даного рецепту. Дуже широко родзинки застосовуються в кулінарії країн Близького і Середнього Сходу. Ще б пак, там в кулінарії дуже знаються. У нас родзинки також використовують в кулінарії, в основному для приготування хлібобулочних і кондитерських виробів, компотів, квасів, морсів і різних вишуканих страв. Шляхом нескладних комбінацій ви зможете приготувати цей чудовий сушений виноград у себе вдома.

Кількість порцій 10
Час приготування 20 хв

  1. 1. Виноград — 1 кг.
  2. 2. Вода — 1 л.
  3. 3. Сода — 5 г.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Виноград очистити від гнилих ягід. Великі грона розділити на кілька частин.

  2. Для розчину потрібно змішати 5 г. соди і 1 л. води і нагріти до кипіння.

  3. Опустити грона в розчин на 5 сек., Промити проточною водою і виставити на сонці.

  4. Сушити від 15 до 20 днів.