
Теплий салат з курки і винограду
Інгредієнти
Філе куряче
200 г
Виноград
200 г
Листя салату
100 г
Груша
130 г
Горіхи волоські
30 г
Майонез
10 г
Йогурт натуральний
30 г
Лимон
30 г
Стебло селери
200 г
Сіль
за смаком
Перець
за смаком
Оливкова олія
10 мл
Етапи приготування
01
Куряче філе порізати на шматочки і обсмажити на оливковій олії, додавши сіль і перець. Виноград помити, розрізати навпіл і видалити кісточки. Грушу помити, видалити серцевину і нарізати кубиками.
02
Селеру помити і нарізати півкільцями або кубиками. Листя салату помити, обсушити і порвати руками. Приготувати заправку. Для цього змішати майонез, сік лимона і йогурт. Ретельно перемішати до однорідної консистенції, додати трохи солі і перцю.
03
У мисці змішати листя салату, курку, потім додати виноград, селеру і грушу. Потім додати заправку і обережно перемішати салат. Викласти салат на порційні тарілки і прикрасити крупно поламаними волоськими горіхами.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів