Тунець в духовці з грушею - Image

Тунець в духовці з грушею

Кількість порцій: 2Час приготування: 2 год 15 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Досить вишукана і водночас дуже простау приготуванні страва - стейк з тунця, замаринований у вині та маці, запечений в духовці з гарніром із груш. Це прекрасний варіант для романтичної або святкової вечері, на день народження, новий рік або будь-яке інше свято. У даному варіанті рецепта пропонується подати груші в сирому вигляді, але якщо ви не готові так експериментувати, то можете протушкувати їх у вині або запекти разом з тунцем у фользі. Також непогано поєднуватися буде сир, особливо брі або камамбер. Але різноманітні спеції тут будуть зайві, адже весь секрет в простоті. Приємного апетиту!

Інгредієнти

Тунець

400 г

Олія оливкова

30 мл

Сік апельсиновий

100 мл

Сіль

за смаком

Перець чорний мелений

за смаком

Вино біле сухе

150 мл

Мак

за смаком

Груші

1 шт.

Етапи приготування

01

Покласти в миску стейки тунця, додати оливкову олію, апельсиновий сік, вино, мак. Залишити маринуватися мінімум на 2 години. Духовку розігріти до 190 градусів.

02

Дістати стейки, загорнути у фольгу і покласти на деко. Поставити в розігріту духовку і запікати близько 13 хвилин. Груші помити і нарізати часточками. Дістати стейк з духовки і нарізати скибочками. Додати сіль, перець. Прикрасити тунець грушею і подавати.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв

Тунець в духовці з грушею – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua