Сливовий крем - Image

Сливовий крем

Кількість порцій: 4Час приготування: 45 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Cніданок

Нижче представлений рецепт універсального десерту «на всі випадки життя» – сливового крему. Чим зумовлена ​​така універсальність? Тим, що його можна використовувати в безлічі страв. Сливовий крем можна подати як окремий десерт, прикрасивши листочком м'яти і свіжими сливами. Він може виступити в ролі соусу для будь-якого фруктового салату. Сливовий крем ідеально підійде для прошарку торта або ж для прикраси фруктових пирогів, кексів, печива ... А ще кожен раз цей крем можна готувати по-новому. До нього не зайвим буде додати мускатний горіх або корицю, ваніль або гвоздику, трохи мигдалю або фісташок.

Інгредієнти

Сливи

750 г

Сік яблучний

100 мл

Лимон

1 шт.

Цукор

40 г

Яйце куряче

3 шт.

Вершки

250 мл

М'ята

50 г

Етапи приготування

01

Сливи помити, нарізати на половинки і видалити кісточки. Нарізати сливи дрібними кубиками, покласти в каструлю і додати до них яблучний сік. Варити сливи на невеликому вогні близько 20 хвилин, а потім подрібнити блендером або протерти через сито.

02

Додати до пюре зі слив лимонний сік і цедру лимона, перемішати і нагріти. Яйця з цукром збити міксером до стану піни. Додати до яєць гаряче пюре і ще раз добре збити. Поставити на вогонь і довести до кипіння, потім відразу вимкнути вогонь. Готовий крем охолодити (він повинен трохи загуснути).

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Овочеве карі

Овочеве карі

1

20 хв

Сливовий крем – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua