
Апельсиновий крюшон із шампанським
Крюшон - це холодний алкогольний напій. Крюшон - це французьке слово і означає воно в буквальному сенсі слова " глечик " . Такий факт наштовхує на думку , що напій має французьке походження . Такий напій готують із суміші різних вин , шампанського або лікеру з додаванням фруктових соків. Ну і, звичайно , ж крюшон подають завжди охолодженим. Сьогодні ми вам пропонуємо самостійно приготувати цей чудовий напій . Такий прекрасний напій дуже легко і швидко готується . Всього за п'ятнадцять хвилин ви і ваші друзі будете мати предмет насолоди - вишуканий апельсиновий крюшон із шампанським. Такий напій чудово підніме вам настрій після важкого трудового дня.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Апельсини 1кг
6 шт.
Сік Freshme апельсиновий 0,5л
1 л.
Цукор Ваш Цукор 10кг
100 г.
Шампанське Delamotte Brut біле 12% 0,75л
750 мл.
Етапи приготування
01
Очистити апельсини, розібрати на часточки, очистити часточки від плівок і мембран. Викласти часточки в глибоку чашу і засипати цукром. Залишити фрукти на 1 годину.
02
Додати в чашу охолоджений сік, добре перемішати, залити шампанське і знову перемішати. У келихи викласти лід і фрукти. Акуратно розлити коктейль і (за бажанням) прикрасити келихи скибочкам апельсина.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів