Котлети з курячим філе, сиром і болгарським перцем - Image

Котлети з курячим філе, сиром і болгарським перцем

Кількість порцій: 8Час приготування: 40 хвСкладність: СереднійПрийом їжі: Обід

Котлети з курячим філе, сиром і болгарським перцем - це гідна альтернатива звичайним домашнім котлет. Головна відмінність від класичного рецепту - це наявність в котлетах сиру і перцю. Перець краще використовувати червоний болгарський або ратунду. Перцю не повинно бути багато, щоб він не перебив смак і аромат котлет. Сир є прекрасним доповненням до решти інгредієнтів: під час смаження він плавиться і обволікає шматочки курки і перцю. На гарнір ідеально підійде картопляне пюре, салат зі свіжих овочів або відварний рис. Котлети виходять дуже соковитими, корисними і барвистими, їх сміливо можна подати до святкового столу.

Інгредієнти

Куряче філе

500 г.

Сир

150 г.

Болгарський перець

200 г.

Хліб

100 г.

Молоко

200 мл.

Цибуля ріпчаста

150 г.

Панірувальні сухарі

за смаком

Зелень

за смаком

Сіль

за смаком

Чорний мелений перець

за смаком

Соняшникова олія

за смаком

Етапи приготування

01

Куряче філе розморозити і пропустити через м'ясорубку.

02

Сир натерти на крупній тертці. Хліб або булочку замочити на деякий час в молоці.

03

Цибулю очистити від лушпиння та дрібно нарізати. А перець очистити від насіння і нарізати невеликими кубиками.

04

Зелень промити і також дрібно нарізати.

05

Вийняти хліб з молока і трохи його віджати. Потім додати його до фаршу і перемішати.

06

Потім до фаршу додати сир, перець, цибулю і зелень. Посолити і поперчити за смаком і добре перемішати.

07

З фаршу сформувати котлети. Обваляти їх у панірувальних сухарях і обсмажити на рослинній олії.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв

Котлети з курячим філе, сиром і болгарським перцем – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua