Кавові маффіни з корицею - Image

Кавові маффіни з корицею

Кількість порцій: 6Час приготування: 40 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Cніданок

Перед вами просто десерт мрії для кавоманів - кавові мафіни з корицею. Особливо якщо їх вживати з кавою ... Тоді ви отримаєте просто море кавової насолоди. У рецепті пропонується полити готові мафіни шоколадом, але, щоб спростити процес приготування можете дрібно порізати шоколад (але не в блендері і не на тертці) і додати в тісто. Таким чином у кексі будуть шматочки шоколаду, які тануть (звісно, якщо кекси подавати теплими). А зверху тоді досить присипати цукровою пудрою. В якості додаткової начинки можна додати будь-які горіхи (особливо волоські) і сухофрукти (прекрасно підійде дрібно нарізаний чорнослив).

Інгредієнти

Борошно пшеничне

400 г.

Цукор

200 г.

Розпушувач

10 г.

Кориця мелена

5 г.

Кава розчинна

15 г.

Сіль

2 г.

Молоко

200 мл.

Яйце куряче

1 шт.

Масло вершкове

100 г.

Ваніль

5 г.

Шоколад

100 г.

Етапи приготування

01

Змішати просіяне борошно з цукром, кавою, сіллю, ваніллю і корицею. Окремо збити яйця з розм'якшеним вершковим маслом. Додати в масляну суміш молоко і ще раз збити.

02

У суху суміш, збиваючи міксером, додавати молочну. Духовку розігріти до 190°C. Формочки для маффінів на 2/3 наповнити тістом. Поставити в духовку і випікати близько 20-25 хвилин. Готові маффіни полити розтопленим шоколадом.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Овочеве карі

Овочеве карі

1

20 хв

Кавові маффіни з корицею – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua