
Шоколадні трюфелі в какао
Вашій увазі представлено рецепт приготування домашніх цукерок, а саме шоколадних трюфелів. Повірте, вони стануть родзинкою вашого святкового столу і в одну мить зникнуть, яку б кількість ви не приготували. Робляться вони досить просто, настільки, що до приготування можете залучити своїх дітей, вони отримають від цього величезне задоволення, адже вони люблять шоколад і що-небудь ліпити, а в цій страві поєднуються такі процеси. Можете в серединку кожної цукерки покласти очищений горішок мигдалю, а частину цукерок обваляти не в какао, а у кокосовій стружці або суміші з какао і цукрової пудри, тоді вийдуть цікаві коричнево-білі кульки. Для основи можна брати будь-який шоколад (молочний або чорний).
Інгредієнти
Шоколад темний
500 г.
Масло вершкове
25 г.
Вершки 35%
210 мл.
Какао-порошок
200 г.
Етапи приготування
01
Масло розтопити, додати вершки і довести до кипіння. Потім вимкнути вогонь, додати розламаний на шматочки шоколад. Повністю його розтопити і дати охолонути.
02
У суху пласку тарілку просіяти какао. Взяти ложкою трохи шоколадної маси, скачати в кульку, обваляти в какао і викласти на тарілку, застелену пергаментним папером або фольгою. Поставити цукерки на 15 хвилин у холодильник.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів