Шоколадна мастика - Image

Шоколадна мастика

Кількість порцій: 4Час приготування: 30 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Вечеря

Без мастики дуже важко зробити торт справжнім шедевром. Тому що спекти смачний торт - це одна справа, але вміло і красиво його прикрасити - це зовсім інше. Отже, у вас готовий торт і ви не знаєте, як його краще прикрасити. Тут вам допоможуть наші незамінні рецепти декору тортів. Пропонуємо вам прикрасити торт шоколадною мастикою. З нею ваш торт буде виглядати ошатно і святково. Для приготування мастики вам буде потрібно всього тридцять хвилин вашого часу і кілька інгредієнтів. Шоколадна мастика ще й дуже смачна і корисна, так як вона робиться на основі меду та шоколаду. Взагалі рецепт стане для вас справжньою паличкою-виручалочкою. Тому озбройтеся рецептом і приступайте до творіння солодких шедеврів.

Інгредієнти

Мед

200 г.

Шоколад темний

2 ст. л.

Крохмал

2 щіпки

Етапи приготування

01

Шоколад розтопити на водяній бані. Додати мед і вимісити до однорідної маси.

02

Зняти з вогню, продовжувати помішувати, щоб маса охолола. Потім цю масу поставити в холодильник на ніч.

03

Вранці відправити на 10 секунд в мікрохвильовку. Дошку присипати крохмалем, викласти масу і вимісити, ліпити фігурки.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв

Шоколадна мастика – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua