
Томатний пиріг
У цьому рецепті використовується готове листкове тісто, яке як палочка-виручалочка допоможе Вам порівняно швидко приготувати томатний пиріг, спрощуючи процес приготування. До того ж, випічка з листкового тіста виходить дуже ніжною. Якщо тісто заморожене, розморозьте його заздалегідь. Не забудьте наколоти тісто виделкою, щоб воно не здулося. Серед інгредієнтів два види сиру, оливки і головне - помідори (адже пиріг томатний). Хоча, звичайно, назвати помідори головним інгредієнтом можна з натяжкою. У пирозі відчуваються смакові нотки абсолютно всіх інгредієнтів. В результаті приготування у Вас вийде дуже смачний, красивий пиріг.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Тісто Рудь листкове 1000г
500 г.
Помідори рожеві фасовка
3 шт.
Часник
4 зубчики
Сир Славія Моцарела 50%
200 г.
Сир Dziugas Пармезан 40%
200 г.
Майонез Одеський майонез Провансаль 67% 600г
80 г.
Оливки Losada Гордаль
40 г.
Гірчиця ВХС Вінницька 125г
2 ст. л.
Цибуля
1 шт.
Сіль Єгипет
1 щіпка
Базилік у горщику
2 ст. л.
Спеція Перець чорний мелений
1 щіпка
Етапи приготування
01
Тісто розкачати, викласти у форму, проколоти виделкою. Випікати 10 хвилин. Зняти фольгу.
02
Змастити охолоджену основу гірчицею. Зверху посипати порізаними оливками.
03
Посипати тертою моцарелою. Зверху покласти тонко порізані помідори. Поперчити, посолити. Посипати рубаним часником, цибулею і базиліком.
04
Змішати майонез з тертим пармезаном. Викласти сирну суміш на пиріг. Випікати в духовці при 170°C 40 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів