Грінки з гострим твердим сиром та горіхами - Image

Грінки з гострим твердим сиром та горіхами

Кількість порцій: 2Час приготування: 20 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Cніданок

Продукти для рецепту

Хліб білий Dr.Schar без глютену 200г
169.90 - 216.13

Хліб білий Dr.Schar без глютену 200г

250 г

Інгредієнти

Хліб білий Dr.Schar без глютену 200г

4 шт.

Масло вершкове домашнє

50 г.

Волоський горіх

100 г.

Сік лимону Casa Rinaldi 1л

за смаком

Сіль Єгипет

за смаком

Етапи приготування

01

Спочатку потрібно нарізати білий хліб шматочками товщиною 2 см. Горіхи дрібно порубати. Твердий сир натерти на дрібній тертці.

02

Потім змастити хліб із однієї сторони маслом, побризкати на нього лимонним соком, посипати приготованими горіхами, трохи посолити та посипати натертим сиром.

03

Після цього викласти на вистелене пергаментом деко, поставити його в нагріту до 200°С духовку та випікати протягом 15 хвилин. Подавати гарячими. Смачного.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв