Мексиканська кесаділья з куркою, сиром та соусом сальса - Image

Мексиканська кесаділья з куркою, сиром та соусом сальса

1

Кількість порцій: 4Час приготування: 25 хвСкладність: СереднійПрийом їжі: Обід

Кесаділья - традиційна іспанська страва. Незважаючи на складну для нас назву, готується вона дуже легко і швидко. По суті, кесаділья - це один з варіантів знаменитого мексиканського коржа під назвою тортілья. У цьому випадку її складають навпіл і обов'язково додають до начинки сир. Коржі для її приготування можна брати як пшеничні, так і кукурудзяні. Кесаділья - це просто, поживно і смачно. Ось як пропонує її приготувати шеф-кухар Ілля Сьомін.

Інгредієнти

Тортілья

2шт

Сир Чеддер тертий

200г

Сметана

100г

М'ясо, обрізане з курячих стегенець

400г

Оливкова олія

34г

Бульйон курячий

100г

Цибуля синя

50г

Часник

Чилі консервований подрібнений

100г

Помідори чері

50г

Борошно пшеничне

Суміш спецій для курки

за смаком

Кінза

за смаком

Зелена цибуля

за смаком

Сіль

за смаком

Перець

за смаком

Етапи приготування

01

Приготуйте курячий бульйон з обрізаних стегенець.

02

Приготуйте соус сальса: подрібніть помідори чері, цибулю, подрібніть часник і кінзу, перемішайте, посоліть, поперчіть і залиште на 20 хвилин.

03

Шматочки м'яса обсмажте на оливковій олії до рум'яної кірочки. Додайте спеції, борошно, влийте бульйон і протушкуйте. Викладіть готове м'ясо і злийте соус зі сковороди.

04

На гарячій сковороді розігрійте тортілью, посипте її чеддером, зеленою цибулею, викладіть шматочки курки. Додайте по ложці сальси і соусу з-під м'яса, знову посипте сиром і накрийте другим коржем зверху.

05

Переверніть кесаділью, щоб друга сторона теж підрум'янилась. Розріжте і при подачі додайте сальси і сметани.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Кесаділья з ананасом та куркою

Кесаділья з ананасом та куркою

4

40 хв

Мексиканська кесаділья з куркою, сиром та соусом сальса – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua