Коурма лагман - Image

Коурма лагман

Кількість порцій: 2Час приготування: 45 хвСкладність: СереднійПрийом їжі: Обід

Якщо ви надумали що-небудь приготувати з м'ясом, тоді навіть не варто довго думати. Відразу приступайте до приготування коурми. Коурма - це обсмажене і залите розтопленим жиром м'ясо (зазвичай телятина). Раніше, коли не було холодильників, таким чином намагалися зберегти м'ясо як можна довше. Зараз же прогрес не стоїть на місці, але рецепт страви залишився, і сьогодні ми пропонуємо вам рецепт страви коурми з локшиною і овочами. Як не дивно, але готувати цю страву досить швидко, а виходить вона ситною і калорійною. Вона цілком зійде як повноцінна страва, оскільки тут є і гарнір, і овочі. А ще у нього дуже насичений смак.

Продукти для рецепту

Телятина для стейків
444.90 - 456.90

Телятина для стейків

за 1 кг

Інгредієнти

Телятина для стейків

75 г.

Помідори рожеві фасовка

30 г.

Морква

30 г.

Цибуля

30 г.

Часник

5 г.

Бульйон м'ясний Велика ложка 10г

50 г.

Макаронні вироби Тая Локшина яєчна 400г

100 г.

Сіль Єгипет

за смаком

Спеція Перець чорний мелений

за смаком

Олія соняшникова салатна 500мл

за смаком

Етапи приготування

01

Локшину відварити, висушити. Підсмажити 5 хвилин.

02

Телятину відварити, нарізати тонкими скибочками. Посолити, поперчити.

03

Цибулю, моркву, помідори очистити, нарізати скибочками. Змішати з м'ясом. Тушкувати 15 хвилин.

04

Локшину змішати з м'ясом і овочами. Залити м'ясним бульйоном, додати різаний часник, тушкувати 5 хвилин.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв