
Соус барбекю з медом для курки на грилі
Якщо ви любитель димковатого присмаку страв, тоді ви напевно обожнюєте соус барбекю. А щоб він був бездоганний і точно підходив вам до смаку, то вам слід готувати його самим. Тоді ви точно не розчаруєтеся. Адже все буде приготовлено так, як ви любите. А ми вам у цьому допоможемо, надавши чудовий рецепт соусу. Якщо ви завзятий любитель, то можете приготувати наперед велику кількість соусу і зберігати його в холодному місці, щоб він чекав слушної нагоди. Тим більше, що готувати її - справа нескладна. Легка курка буде ще ароматнішою і більш насиченою, якщо ви приправите її соусом барбекю. Хоча цим соусом можна заправляти і інші страви за вашим смаком.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Масло вершкове домашнє
¼ ст.
Цибуля ріпчаста молода
1 ст.
Кетчуп Salvest 530г
1 ст.
Вода негазована Аквуля 2л
0,3 ст.
Мед Літній Мед 750г
¼ ст.
Сік лимонний Casa Rinaldi 200мл
2 ст. л.
Спеція Перець чорний мелений
¼ ч. л.
Етапи приготування
01
Розтопити вершкове масло в сотейнику на середньому вогні. Додати дрібно нарізану цибулю. Пасерувати 4-5 хвилин до м'якості.
02
Додати кетчуп, воду, мед, лимонний сік, ворчестерский соус і чорний перець. Довести до кипіння, зменшити вогонь і варити, не закриваючи, 10 хвилин, поки соус злегка не загусне.
03
Перелити в банку і зберігати в холодильнику.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів