
Запечений рулет із лаваша з куркою і грибами
Вірменський лаваш дуже зручний для приготування закусок. Страви з нього давно завоювали популярність у господинь. Вірменський лаваш із начинкою - це безліч різноманітних рецептів, причому на будь-який смак. Спробуйте приготувати запечений рулет із лаваша з куркою і грибами. Поєднання таких інгредієнтів, як курка і гриби завжди цікаве. Готовий рулет справляє враження складною в приготуванні закуски, хоча насправді не зажадає від Вас багато зусиль. Запечений рулет із лаваша з куркою і грибами смачний і в гарячому, і в охолодженому вигляді.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Лаваш 300г
1 шт.
Курка гриль Auchan
100 г.
Печериці Українські Печериці Кремові 500г
100 г.
Цибуля ріпчаста фасована від 3кг
0,25 шт.
Сир твердий Грана Падано 32%
100 г.
Майонез Одеський майонез Провансаль 67% 600г
100 мл.
Яйце куряче С0 1шт
0,25 шт.
Суміш рослинних олій Costa d'Oro рафінована 750мл
за смаком
Сіль Єгипет
за смаком
Цукор Ваш Цукор 10кг
за смаком
Етапи приготування
01
Покласти в чашу блендера гриби і цибулю, подрібнити. Розігріти сковороду, налити олію, обсмажити суміш грибів та цибулі після блендера. Додати також в сковороду сіль і цукор за смаком. Дрібно нарізати куряче м'ясо. Сир натерти на тертці.
02
Розкласти лаваш на столі, половину змастити майонезом, зверху викласти курку і посипати тертим сиром. Накрити змащену половину лаваша незмащеною, намазати її майонезом, викласти на неї обсмажені гриби з цибулею, посипати сиром. Скрутити рулет.
03
Застелити деко для випікання харчовим папером і змастити маслом, викласти рулет із лаваша, змастити рулет сумішшю яйця і майонезу. Випікати в розігрітій духовці протягом 20 хвилин до рум'янцю.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів