Зрази курячі - Image

Зрази курячі

Кількість порцій: 4Час приготування: 35 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Зрази - традиційна страва української, білоруської, литовської та польської кухні, яка являє собою котлету з начинкою. Зрази готують із фаршу: м'ясного, рибного або овочевого. Начинка може бути різною. Але так було не завжди. У польській мові слово "зрази" - "відрізаний шматок", так як в 17-му столітті зрази готували із цілого ломтика м'яса, попередньо відбитого, який потім скручували разом із начинкою і обсмажували. Секрет популярності сучасних зраз у тому, що їх можна приготувати з невеликої кількості фаршу, а це зручно та економно. У запропонованому рецепті основа зраз - курячий фарш, а начинка - дрібно нарізані відварені яйця і зелень. Смачно і економно!

Продукти для рецепту

Куряча грудка домашня
279.00

Куряча грудка домашня

за 1 кг

Інгредієнти

Куряча грудка домашня

500 г.

Яйця курячі Це-Яйце! С1 15шт

2 шт.

Хліб білий Dr.Schar без глютену 200г

2 шмат.

Олія соняшникова Царська олія нерафінована 0,92л

за смаком

Зелень мікс 100г

пучок

Часник

4 зуб.

Сухарі панірувальні

за смаком

Суміш Carmencita Чорний перець та морська сіль 61г

за смаком

Етапи приготування

01

Приготувати фарш з курячої грудки (без кісток), білого хліба, часнику. Подрібнити інгредієнти для фаршу в м'ясорубці. Вбити 1 яйце, додати 2-3 ст. л. холодної води. Посолити, поперчити. Перемішати.

02

Приготувати начинку: відварені яйця дрібно нарізати із  зеленню. Перемішати ретельно. Перейти до формування перепічок.

03

Змочити руки у воді. Сформувати перепічки. В отримані перепічки, викласти начинку з яєць. Згорнути, щоб фарш залишився усередині перепічки.

04

Підігріти рослинну олію. Потім, обваляти зрази в панірувальних сухарях і відразу обсмажити на невеликому вогні, накривши кришкою.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв