Запіканка з рисом, яблуками та родзинками - Image

Запіканка з рисом, яблуками та родзинками

Кількість порцій: 8Час приготування: 1 год 15 хвСкладність: ВажкийПрийом їжі: Обід

Запіканка з рисом, яблуками та родзинками - страва, яка сподобається і дітям, і дорослим. Основою цієї запіканки є рис, зварений у молоці. Фруктово-овочеві інгредієнти - яблука та морква, а також додаються родзинки. Щоб запіканка тримала форму і була пишною, в неї додаються яйця: білки, збиті в піну, і жовтки, розтерті з цукром. Готову запіканку потрібно остудити і розрізати на порції. Запіканка з рисом, яблуками та родзинками - цілком самостійна страва, легка, але досить ситна.

Інгредієнти

Молоко

500 мл.

Рис

200 г.

Вершкове масло

100 г.

Яйця

3 шт.

Цукор

100 г.

Морква

200 г.

Яблука

300 г.

Родзинки

100 г.

Етапи приготування

01

Молоко довести до кипіння.

02

У кипляче молоко засипати рис. Варити на середньому вогні 25 хвилин.

03

Рис прибрати з вогню. У гарячий рис додати масло, перемішати.

04

Натерти моркву на середній тертці.

05

Яблука нарізати кубиками.

06

Відокремити білки від жовтків. Жовтки розтерти з цукром.

07

Жовтки додати в рис, перемішати.

08

У масу також додати яблука, моркву і родзинки.

09

Білки збити в піну.

10

Додати білки в рисову суміш, акуратно перемішати.

11

Форму застелити папером для випічки. Поставити масу в розігріту до 180°C духовку на 35 хвилин.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв