
Яблучний омлет по-грізонськи
У кулінарії існує велика кількість рецептів омлетів. Серед них і найпростіші омлети з молока і яєць, і омлети зі всілякими добавками, і омлети, що представляють собою ніжні десерти. Ви ніколи не готували яблучний омлет? Прийшов час спробувати. Яблучний омлет по-грізонські або апфельтатш - чудова страва. Нею ми зобов'язані швейцарському кантону Граубюнден. Так як французька назва цього кантону - Грізон, отже яблучний омлет по-грізонські. У чому ж його особливість? Як Ви вже зрозуміли: головна родзинка запропонованого омлету - яблука. Може бути, кому-небудь це здасться дивним ... Спробуйте приготувати цей солодкий фруктовий омлет, і Ви будете повертатися до цього рецепту ще багато разів.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Борошно пшеничне вищий гатунок
250 г.
Сіль Єгипет
за смаком
Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г
250 мл.
Яблука Світ фруктів сушені різані з червоного яблука 50г
4 шт.
Яйце куряче С0 1шт
2 шт.
Суміш рослинних олій Costa d'Oro рафінована 750мл
200 мл.
Цукор Ваш Цукор 10кг
за смаком
Кориця Еко мелена 20г
за смаком
Етапи приготування
01
Висипати борошно в миску, додати в борошно збиті жовтки, влити молоко, додати сіль, перемішати до однорідної маси. Залишити на 1 годину.
02
Яблука помити, очистити від серцевини, нарізати тонкими часточками.
03
Додати в тісто збиті білки, всипати нарізані яблука.
04
Смажити окремими порціями на сковороді в киплячій олії. При подачі посипати зверху цукром і корицею.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів