
Теплий картопляний салат по-німецьки
Нескладний у приготуванні, але смачний і поживний салат по-німецьки подають теплим в якості відмінного доповнення до різних м'ясних страв: копчених ковбасок і сосисок, які обожнюють німці. Нерідко його поливають гарячим м'ясним бульйоном і подають як першу страву. Ось така цікава «трансформація» звичайного салату з такого рідного для нас овоча-коренеплоду. Сорт картоплі бажано використовувати такий, який не розварюється. Переважно відварювати його «в мундирах». Друга, не менш важлива особливість салату – в його пікантній заправці. Оцет, спеції і гостра гірчиця надають неповторність навіть нейтральній на смак картоплі. Обсмажений бекон додає збудливий апетит аромат копченостей.
Інгредієнти
Картопля
700 г.
Бекон
40 г.
Цибуля
80 г.
Оцет бальзамічний
30 мл.
Гірчиця
30 г.
Сіль
за смаком
Перець чорний мелений
за смаком
Етапи приготування
01
Картоплю помити і відварити в підсоленій воді до готовності. Потім злити воду, охолодити картоплю, очистити і нарізати скибочками або кубиками. Цибулю очистити від лушпиння і нарізати кільцями або півкільцями.
02
Бекон нарізати скибочками і обсмажити на сковороді на середньому вогні. У сковороду з беконом додати цибулю і обсмажити до золотистого кольору. Вимкнути вогонь і додати гірчицю, оцет, сіль, перець. Добре все перемішати.
03
У картоплю додати бекон з цибулею і соусом. Перемішати і подавати салат теплим. За бажанням додати нарізану зелень.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів