Варення із гарбуза і брусниці - Image

Варення із гарбуза і брусниці

Кількість порцій: 8Час приготування: 1 годСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Варення - всім знайоме з дитинства, корисне солодке частування. У кожній родині намагаються приготувати його побільше і посмачніше. Але крім традиційних, які стали давно звичними видів цих ароматних ласощів з'являються нові, цікаві рецепти. Запропонований рецепт із їх числа. Завдяки незвичному, але дуже цікавому поєднанню брусниці та гарбуза, варення виходить смачним і корисним. А наявність в рецепті кориці і гвоздики забезпечує варенню із гарбуза і брусниці тонкий приємний аромат.

Інгредієнти

Гарбуз

500 г.

Брусниця

1 кг.

Цукор

250 г.

Кориця

5 г.

Гвоздика

2 г.

Етапи приготування

01

Брусницю перебрати, промити, відкинути на сито і дати стекти воді.

02

Потім брусницю засипати цукром і варити 30 хвилин, часто помішуючи.

03

Гарбуз очистити, нарізати шматочками, з'єднати з брусницею, додати гвоздику і корицю.

04

Готовність визначити по м'якості гарбуза.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв

Варення із гарбуза і брусниці – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua